MLS Football Jersey

Tietoa meistä

Tervetuloa PumasUNAMFansClubiin!

Olemme intohimoinen ja elinvoimainen yhteisö, joka on omistautunut juhlimaan ja tukemaan meksikolaista jalkapalloseuraa Pumas UNAMia. Joukkueen uskollisina faneina tulemme yhteen jakamaan rakkautemme jalkapalloon ja rajattoman tukemme Pumas UNAMille.

Tehtävämme

PumasUNAMFansClubin tehtävänä on rakentaa intohimon, ystävyyden ja positiivisen energian yhteisö, joka tuo yhteen kaikki Pumas UNAMia rakastavat fanit. Pyrimme vahvistamaan yhtenäisyyttämme jakamalla ainutlaatuisia jalkapallokokemuksia, keskustelemalla ottelu-, pelaaja- ja seurauutisista ja olemalla yhteydessä toisiimme sosiaalisen median alustojen kautta.

Tapahtumamme.

Täällä voit osallistua muiden fanien kanssa erilaisiin aktiviteetteihin, kuten otteluiden kommentointiin suorana lähetyksenä, valokuvien ja videoiden jakamiseen, kyselyihin ja keskusteluihin sekä erilaisiin järjestämiimme hauskoihin jalkapallotapahtumiin. Tavoitteenamme on luoda jännittävä ja intohimoinen sosiaalinen tila, joka kuvastaa rajatonta tukeamme Pumas UNAMille.

Liity meihin.

Olitpa sitten UNAM Cougarsin pitkäaikainen fani tai vasta aloittamassa joukkueen seuraamista, toivotamme sinut tervetulleeksi! Liittymällä PumasUNAMFansClubiin sinulla on mahdollisuus saada uusia ystäviä, jakaa intohimosi jalkapalloa kohtaan ja tulla osaksi tiivistä yhteisöä.

Tuetaan Pumas UNAMia, jaetaan jännitys ja nautitaan jalkapallosta yhdessä!

MLS Football Jersey