Kiinan tiedekoe ‖ "Science+"?Kyllä, se on "Science+"!

 

 

5.20 Päivän iltapäivällä Kiinan edistyneen korkeakoulun kokeellinen koulu ”Julkisen tieteen päivä, 2017 Kiinan tiedeakatemia Shenzhen Advanced Technology Research Institute”Haarapaikka, yli 100 opettajan ja opiskelijan todistaja Guangdong -Hong Kong -Macaon Suur -Bay -alueella, käynnisti virallisesti perustamisenScience+”Education AllianceJa muiden viiden Ordoksen koulun kanssa, Yan’an ja Meizhou suorittivat ensimmäisen erän ”Science+” Education Alliance -koulun allekirjoitustilaisuudesta.

”Science+” Education Alliance on Kiinan edistyneen korkeakoulun kokeellinen koulu ”Yue, Hong Kong ja Macao Suur -Bay Area Youth Innovation Science Education Base”Ensimmäisen pilottikoulujen jälkeen uuden tyyppinen koulujen välinen yhteistyönvaihtomalli tutkittiin ja rakennetaan aktiivisesti. Resurssien edut, tarjoaa teknistä ja resurssitukea allianssikoulujen tieteelliselle koulutukselle ja jakaa erinomaisia ​​tieteellisiä koulutuskursseja synkronisten vuorovaikutteisten luokkahuoneiden kautta, ja jakaa synkronisten interaktiivisten luokkahuoneiden kautta, Opettajien koulutus ja keskinäinen apu.

Tällä hetkellä olemassa olevaKiinan tiede ja tekniikka Advanced College Experimental School, Ordo Dongshengin piirin ensimmäinen ala -aste, Yan’an New District nro 1 peruskoulu, Xingning Mu Bin Middle School, Xingning City Ningtang Middle School, Dapu County Zhourui KoeKuudesta koulusta, kuten kouluista, on tullut ensimmäinen erä ”Science+” Education Alliance -kouluista.

Ensimmäinen erä ”Science+” Education Alliance School -vieraat ottivat ryhmäkuvan


  Tiede ++    

”Tiede+”, Se on koulun ”geeni”, joka perustuu Advanced College School -koulun taustaan.Pistä tietoisesti ja ennakoivasti ”tieteellisiä” geenejä, Kiinnitä huomiota opettajien ja opiskelijoiden vahvistamiseenTieteellinen tietoisuus, Viljellä heitäTieteellinen kykyJa sitten muodostuu tiettyTieteellinen tyyli, Anna tieteellinen henki, tieteellinen asenne, tieteellinen ajattelu, tieteelliset menetelmät jne.tieteelliset etiikka, Internalisointi opettajien ja opiskelijoiden arvoihin ja metodologiaan ja edistää tehokkaasti nuoria Suur -Bayn alueellaTiedeYhtä hyvin kuinRakkauselämäYhtä hyvin kuinRakasta maataKolme rakkauskoulutusta.

Samaan aikaan ”Science+” antaa myös koulun toivomaan, että opiskelijoista tulee todellinen ”tiedemies”.


Luokkatoveri Jing Shiyue ja tohtori Wang Chong tulkitsivat äänen äänen


 


Tietoja Zhongke -kokeilusta


 Presidentti Song Rujiao Guangdongin kolmen paikan päämiehen vuoropuhelunäyttelyssä, Hongkong, Macao


Advanced Academy of Science and Technology -koulu on Nanshanin piirin koulutustoimiston ja Shenzhen Advanced Technology Research Institute -yrityksen yhdeksänvuotias julkinen koulu. Shenzhenin ja kansallisten tieteellisten tutkimuslaitosten välinen yhteistyö.Se järjestettiin vuonna 2015 ja aloitettiin virallisesti syyskuussa 2016. Se ei riitä ensimmäiseen vuosipäivään.Koulussa on tällä hetkellä vain 4 luokkaa ja 4 luokkaa, yhteensä 206 ihmistä. Tänä syksynä on 8 luokkaa, joissa on lähes 600 ihmistä.

Koska se perustuu Shenzhen Advanced Technology Research Institute -yhteistyöhön, China DC -kokeet ovat osoittaneet kolme ominaisuutta tieteellisessä koulutuksessa tieteellisessä koulutuksessa: muiden koulujen kolme ominaisuutta:

YksiSe on erittäin korkea -suonen suunnittelu. Koulun alussa koulu piti luonnontieteiden koulutusta koulun pääohjeena ja koulun ominaisuuksien ja takasi tieteellisen tieteellisen koulutuksen viattomuuden.

ToinenShenzhen Academy of Sciences Shenzhen Advanced Technology Research Institute on koulun tehokkuus ja luovuus. näiden kurssien toteuttamisalusta.

KolmasEli kolme sarjaa on toteutettu tällä hetkelläTohtorikouluKurssi.Ensimmäinen sarjaNuoresta iästä lähtien lääkärit ovat pyytäneet lapsiaan tieteellisiä kursseja. Suosittu opiskelijoiden keskuudessa.Opetusministeriö antoi syyskuussa tieteellisen kurssin todistaakseen, että koulun varhainen ajattelu oli oikein, ja Kiinan DC -kokeet vastaavat tieteellisen opetussuunnitelman toteuttamista viime vuonna.Toinen sarjaSe on käyttää korkean kestävää alustaKiinan tiede ja tekniikka Creative Creative -kurssi, kiinalainen tiede- ja teknologiarobottikurssi, kiinalainen tiede- ja pääomakurssi, Esitteli kuusi korkean kestävän laboratoriota, mukaan lukien älykkäät valmistuslaboratoriot, innovaatioalgoritmilaboratorio, Cuizhi keksintölaboratorio, VR+Steam Innovation Education Laboratory, Robot Laboratory, E -Sports Laboratory jne. Dr. tuli luokkaan.Kolmas sarjaSe perustettiin Kiinan tiedeakatemian psykologian instituutissa esitelläkseen psykologiset unelmatehtaat.

Lisäksi Kiinan tiede- ja teknologiakoe suoritettiin myös ”Kiinan tiede- ja tekniikkayliopisto”,”Opiskelijatutkimus Kiinassa”,”Zhongke Yue Reading”,”Zhongke viisi alamäkiä”Yhtälötoiminnalla on merkittäviä tuloksia, ja opettajilla ja opiskelijoilla ja vanhemmilla on suuri tunnustus.


 


Advanced Academy Public Science Day

  

 (Seuraava on koulunopettajan kirjoittama käsikirjoitus.


520. päivänä ”2017 kansallinen tiede- ja teknologiatoimintaviikko (Shenzhen)”Avajaiseremonia ja”Julkisen tieteen päivä, 2017 Kiinan tiedeakatemia Shenzhen Advanced Technology Research Institute”Shenzhenin edistyneen teknologian instituutissa (jäljempänä” edistyneen instituutin ”) Shenzhenin tiedeakatemiassa (jäljempänä nimellä” edistynyt instituutti ”). Sivustolla ei ollut vain Guangdongin opettajien ja oppilaiden ideologinen törmäys ja oppilaiden törmäys ja oppilaiden ideologinen törmäys ja oppilaiden ideologinen törmäys ja oppilaiden ideologinen törmäys ja oppilaiden ideologinen törmäys ja oppilaiden ideologinen törmäys ja oppilaat. , Hong Kong, Macao ja High -Edging -Edge -tieteellinen laboratorio. Upeat aktiviteetit houkuttelivat osallistumaan yli 800 opettajaa ja opiskelijaa ja kansalaisia.

Toiminta on dynaamistaKoko robottitanssi aloitti hitaasti, ja Kiinan Piilaakson lastentarhan lapset voittivat myös yleisölle suosionosoituksia esiintyjinä.Myöhemmin Yang Jianhua, edistyneen instituutin puoluekomitean sihteeri Zhou Chuanzhong, Kiinan tiedeakatemian puoluuryhmän apulaisministeri ja Shenzhenin tiede- ja teknologiayhdistyksen päällikkö Sun Nan ja seuran ministeri Yhteiskunnasta piti tärkeän puheen, joka osoittaa, että hän reagoi aktiivisesti Guangdong -Hongkong -Macaon Suur -Bay -alueen nuorisotieteen tieteeseen ja omistautui innovatiivisen koulutuksen aaltoon. Tätä kansallista tiede- ja teknologiatoimintaviikkoa varten.

Välittömästi sen jälkeen Nanshanin piirin CPPCC: n varapuheenjohtaja Liu Genping ja piirin koulutustoimiston johtaja, teki yhteenvedon Nanshanin piirin piirin koulutustoimiston ja Advanced Academy -yhtiön välisestä neljästä yhteistyöstä.Yhteistyö1,0 vaiheToisin sanoen ”nuoremman tutkijan koulutussuunnitelman” perustaminen aloitettiin vuonna 2007. Vuoden 2014 korkean tech -messuilla ”Junior Innovation Institute” perustaminen2,0 vaiheSitten vuonna 2016 Advanced Academy of Sciences Experimental School perustettiin Advanced Academy3.0 vaiheJa nykypäivän molemmat osapuolet ajattelevat yhdessä ajattelemaan ”Guangdong -Hong Kong -macaon Suur -Bayn alueen” kansallista strategiaa.4.0 vaiheNymfomaaniParanna asteittain nuorten tieteellistä lukutaitoa tutkiessaan käytäntöäOlemus

Nuorten innovaatiotieteiden koulutus paremmin Guangdong -Hong Kong -Macaon Suur -Bay -alueella, muuttaa enemmän tieteellisiä tutkimusresursseja suosituiksi tieteen resursseiksi ja muodostaa vähitellen erottuvan uuden aikakauden luonnontieteiden koulutusjärjestelmän. ” Hallitus ””Yue, Hong Kong ja Macao Suur -Bay Area Youth Innovation Science Education Base”Hyödynnetään tapahtumassa. Perusrakentaminen toteutetaan erityisesti China Science and Capital College, Hongkongin kiinalaisen keskiasteen liitto ja Macao Science and Technology Association. Johtavan koulun paikalla, Advanced College -koulun kouluun Kiinasta lueteltiin virallisesti ”Nanshanin piirin nuorten innovaatio -akatemia”Kolmas eräHaarakouluOlemus

Myöhemmin Hongkong Peizheng Middle School,Peizheng Middle Schoolin presidentti Macaossa ja Kiinan edistyneen korkeakoulun kokeellisen korkeakoulun Song Rujiaon päällikkö jakoivat myös tieteellisen koulutuksen kokemuksen ja tunteet keskustelemaan tieteellisen koulutuksen käytännöstä kouluissa kolmessa paikassa.

Tieteellisten teosten näytöksen aikana Jing Shiyue, koulumme ensimmäinen luokka, yhdistettynä myös Advanced Academy -tapahtuman tohtori Wang Chongin kanssa upean äänen musiikin esittämiseksi.Upea esitys voitti yleisön kiitoksen.Suosikkini on tohtorin luokka, koska voin ilmaista näkemykseni halutessaan.”” Tohtoriluokka ”, jota ei voida nähdä alle vuoden ajan, on vähitellen tullut näkyväksi opiskelijoiden koulutuksen tehokkuudessa. Meillä on syytä uskoa, että lasten tieteen kylvön siemenet ovat olleet hiljaa itäviä ja kukkivat .. .

Lisäksi edistyneen akatemian kiertuejohtaja johti myös koulumme opettajat ja oppilaat useisiin laboratorioihin, ja hänellä oli läheinen yhteys tieteellisiin tutkimustuloksiin aurinkosähkön aurinkoenergian, korkean kestävien lääketieteellisten kuvien, robottien, synteettisten olentojen aloilla, jne., jotka saivat meidät tuntemaan, että tieteelliset ja teknologiset innovaatiot elämässä elämässä ja päivittäiseen elämään saatu mukavuus ovat myös ymmärtäneet tieteen ja tekniikan viehätysvoiman.


 


Klo 14.00 Advanced Academy of Advanced Academy of Science and Technology Academy -koulun toiminta aloitettiin virallisesti.Tapahtuma avattiin käsin valmistetussa ympäristöystävällisessä vaatteissa.Myöhemmin koulun opettaja Pang Guanglong toi pala saksofoniversiosta ”Lake Baikal”.

Katseltuaan avajaisia, koululaulumme Rugu -kappaleen rehtori piti upean puheen tapahtumalle, joka osoitti, että se oli syventävässä käytännössä siskokoulun kanssa.Tiede ++”Päättäväisyys käsitteen kouluttamiseen ilmaisee myös kauniin halun vahvistaa vaihtoja ja yhteistyötä Guangdong -Hong Kong -Macaon Suur -Bayn alueen kanssa. Sitten isäntä, herra Zheng Yuanfei, ilmoittiScience+Education Alliance School AllekirjoitusseremoniaAlussa koulumme allekirjoitti sopimuksen Yan’anin uuden piirin ensimmäisen peruskoulun, Ordo Dongsheng District First Schoolin kanssa, Xinging Mu Bin Middle School, Ningtang Middle School ja Dapu County Zhourui -koulu.


Välittömästi sen jälkeen Guangdongin, Hongkongin ja Macaon opettajat ja opiskelijat kuuntelivat Shenzhenin vuotuisen opettajan Sun Lichunin ja tohtori Wang Chongin, Shenzhenin vuotuisen opettajan, joka on käynnistänyt kaikkien ”.kuka olen?Mistä?Minne menen?”Ajattelu, johtaa sitten”Missä olemme?”Teema, fiksu muotoilu stimuloi nopeasti yleisön etuja. Dr. Wang Chong seurasi ajan ja tilan käsitettä. Elävien kuvatapausten avulla, johtaen kaikki maagiseen fyysiseen maailmaan, se on helppo ymmärtää. Selitetään tiedon tuntemus suhteellisuusteoria ja yleinen suhteellisuus ja inspiroivat opiskelijoitaSamanaikaisesti hänen humoristinen kielensä mobilisoi myös kohtauksen ilmapiirin hyvin.

Kurssin jälkeen opiskelijat valittivat:

Tämä on todella tohtorikoulutettu!

Välittömästi sen jälkeen läsnä olevat rehtori ja vieraat katselivat koulumme mainosvideota luentosalissa.Myöhemmin useiden koulumme opettajien ohjaamalla Guangdongin, Hongkongin ja Macaon opettajat ja oppilaat saapuivat viidennen kerroksen innovaatioalgoritmilaboratorioon ja Cuizhi -keksintölaboratorioon koulumme kokemaan luovia kursseja ja tulivat koulun psykologiseen unelmatehtaansa .


Tulevaisuudessa luokkahuoneessa opiskelijat käyttivät myös 3D -tulostuskynää yksinkertaisten käsien suorittamiseen -toiminnot, jolloin he tekivät suosikkituotteensa.Tällaisia ​​ammatillisia laitteita varten vierailun opettajat ja opiskelijat ovat kiitelleet heitä ja kiitelleet koulumme tieteellistä koulutusta.

Tapahtuman lopussa Guangdongin, Hongkongin, Macaon ja Sisters Alliance Schoolin johtaja otti ryhmäkuvan koulumme johtajien kanssa ja piti tämän arvokkaan hetken yhdessä.

Tällä kertaaKansallinen tiede- ja teknologiatoimintaviikkoyhtä hyvin kuinTiede ++KoulutusliittoMahdollisuudeksi perustettu koulumme rikastuttaa edelleen tieteellisen koulutuksen merkitystä, jotta opiskelijat käyttävät tieteellistä koulutusta heidän ympärillään olevien ongelmien ratkaisemiseen tieteellisessä koulutuksessa ja kasvavat todella rakennuskykyiksi, joilla on hyvä tieteellinen lukutaito.



Valokuvaeditori: Cheng Xinxin Pang Guanglong Zhang Jimin   Tian Yixin  




  Tulet tai et,

  Odotamme sinua kaikki Kiinan tiede- ja teknologiakokeessa!