Mikä on tiede?Tule katsomaan lasten ajatuksia

Testaa urheilujuoman elektrolyyttipitoisuus nykyisellä mittarilla, tee laiva jätepullolla ja tee mekaaninen lohikäärme, joka on valmistettu paperikuppista ja puisista tikkuista …
Tänään (3) lasten lasten lastenkoulu Chongqingissä järjesti luovan ”tieteellisen näyttelykonferenssin”.
On ymmärrettävä, että tieteellinen näyttelykonferenssi on opiskelijoiden projektin oppimisnäyttely. Opiskelijat kertovat ensin kahden kuukauden aikana opintojaksosta, että todellisessa maailmassa opiskelijat voivat. Henkilökohtaisista tai tiimimenetelmistä kiinnostuneiden aihe, kerää sitten tietoa, määritä kokeellinen menetelmä, tallentaa kokeellinen prosessi ja kirjoita kokeiluraportit ja lopulta näyttää sen.
Tapahtumapaikalla lapset käyttivät omia itsevalmistettuja näyttelytauluja osoittaakseen kaikki tutkimusprojektinsa vakuuttamisesta, keräämällä materiaaleja, teemoja, suunnittelukokeita ja harjoittamista koko johtopäätösprosessiin.
”Maailmassa on monia urheilujuomia. Kumpi on hyödyllisin itsellesi liikunnan jälkeen?” Juoma.Hän osti 6 suurta urheilujuomaa kokeellisista materiaaleista ja testattiin nykyisellä mittarilla nähdäkseen, minkä tyyppinen juoma on korkein.Koska piiritaulukon arvo oli alussa, se aiheutti kokeiluihin ongelmia. Viiden kokeen jälkeen hän pääsi omaan kokeelliseen päätelmäänsä: Jiadele oli korkein ja hän voisi parhaiten auttaa toipumassa.
Sun Qihang yhdeksännessä luokassa ja kaksi joukkuetoveria loi näyttelyyn erityisen ”voimaveneen”.Tämän ”laivan” rakentamiseksi useat ystävät viettivät yli kaksi kuukautta, mitattiin ja laski rungon painon ja asensi moottorin.Vaikka ulkonäkö näyttää yksinkertaiselta, se on täynnä voimaa.”Alustamme voidaan hallita, ja sitä voidaan ajaa veteen. Se on ympäristöystävällinen ja hauska. Sen kautta tarkistamme fysiikasta opitun kineettisen energian lauseen.”
Ensimmäisen luokan opiskelija SASA (salanimi) käytti paahtoleipää bakteerien jalostustutkimuksen tekemiseen.”Kosketin kahta paahtoleipää puhdistusta ja saastaista käsiä, ja havaitsin sitten heidän laadulliset muutokset joka päivä.” Auttaa oppilaita ymmärtämään ja ymmärtämään, mikä ympäristö on kasvaa nopeammin.
Norinba Shun ulkomaisen henkilöstön koulun lasten vastuussa oleva Ja lopuksi palaa elämään, ohjaavat opasopiskelijat ymmärtävät ja ajattelevat elämän tieteellisiä kysymyksiä.Tässä projektijärjestelmässä perustettu näyttelytoiminta antaa opiskelijoille mahdollisuuden avata silmänsä. Tiede, käyttö, käyttö, käytä tiedettä ”Hyvä tieteellinen lukutaito.
Ylävirran toimittaja Qin Jian Photography Liu Li
Muokkaa: Chen Lu
Vastuullinen toimittaja: Wu Zhonglan
Katsaus: Feng Fei
Raportti/palaute