Rikas merkitys ja korosta ominaisuuksia, kaupunkimme ihmisten kukat ovat avoinna kaikkialla

”Mene, mene liikuntaan yhdessä.Viime vuosina sana ”urheilu” on erittäin suosittu Chongqingissä. Monien entiset tervehdykset ”oletko syönyt?”
Tämän vuoden huhtikuussa se oli Chongqingin kuudes kansallinen kuntokuukausi.Viime vuosina kaupunki on edistänyt voimakkaasti koko ihmisten kuntotyötä ja edistänyt aktiivisesti joukkourheilun, kilpailuurheilun, urheiluteollisuuden ja urheilukulttuurien koordinoidun kehityksen. Kaupungissa ylitti 85 miljoonaa neliömetriä, ja stadionin pinta -ala asukasta kohden ylitti 2,66 neliömetriä.Chongqingissa urheilusta ja kuntosta on vähitellen tullut välttämätön osa suuren yleisön elämää.
▲ Kansalaisliike on innostunut.Haastateltavan tunnustus
Anna kansalaisten ”sulkea” nauttia onnellisuudesta
”Missä kunto on?” Tämä kysymys on herättänyt paljon huomiota koko maassa.Chongqingissä kaupungin ”15 minuutin kuntopiirin” kattavuusaste on saavuttanut 100%.
Urheilutilat ovat joukkojen kunto.Viime vuosina kaupunkimme on voimakkaasti edistänyt ”Chongqing National Fitnessin toteutussuunnitelmaa (2021-2025)”, rakentaa voimakkaasti kuntopaikkatiloja ihmisille, hyödyttää ihmisiä ja hyödyttää ihmisiä, parantaa jatkuvasti kansallisten kuntopaikkojen tiloja, jatkuvasti kansallisten kuntopaikkojen tiloja , ja avaa ”Yhteisön kuntoyhteyden kapillaari ohuet hiukset yhdellä verisuonella”.Tällä hetkellä 81 julkista stadionia 33 kaupunginosassa ja maakunnassa ovat avoimia ilmaisten tai alhaisten maksujen yhteiskunnalle, jolloin suurin osa kansalaisista voi ”mennä”.
Tämän perusteella asiaankuuluvat osastot ovat sitoutuneet myös päivittämään kunto -palvelun ”pehmeää” palvelua, parantamaan kansallisen kuntoilun julkisia palveluita ja esittelemään yhä enemmän urheilupaikkoja. Suihkuta korkeaa aikaa jäähtyäksesi automaattisesti;
”Älykäs kunto voi rakentaa” moottoritie ”kansalliselle kuntolle.” kätevä.
▲ 4. huhtikuuta kansalainen harjoitti Tuemun vuoristometsäpuistossa Yubein alueella.Toimittaja Yang Xiaoxian
”Rakkaus kunto on enemmän tieteellistä kunnosta”
”Tämä toiminta on tehty. Kaikki katsovat minua ja kiinnittävät huomiota hengityksen mukauttamiseen.” Tai Chi -faniliike yli 30 ihmisen joukkueella.Joukkueessa Zhang Xiulian, 67, totesi ylpeänä, että hän seurasi ”sisko Zhoua” viisi peräkkäistä vuotta liikuntaan, joka piti hänen verenpainetta, veren lipidejä, verensokeria ja muita indikaattoreita vakaita.
Tiedot osoittavat, että vuoden 2023 lopusta Chongqing on kouluttanut 91 332 sosiaalisen urheilun ohjaajaa kaikilla tasoilla, kuten Zhou Junying, tarjotakseen kansalaisille henkilökohtaisia ​​urheiluratkaisuja ja ohjausta, jotta kansalaiset voivat suorittaa kuntotoimintaa tieteellisemmin.Chongqingin sosiaalisen urheilun ohjauskeskuksen johtajan Wang Yanin mukaan tarjoamalla räätälöityjä kuntopalveluita se voi auttaa suurta osaa asukkaista saavuttamaan ”Love Fitness ja enemmän tieteellisempi kunto”.
”Monet urheilua rakastavat ihmiset tietävät, että aikaisemmin sosiaalisen urheilun ohjaajat olivat yleensä vanhempia, ja nyt yhä enemmän nuoria kasvoja on myös alkanut liittyä tähän joukkueeseen. Katsotaanpa lisää mahdollisuuksia joukkourheilun kehittämiselle.” ”Wang Yan esitteli.
Chongqing -yliopiston opiskelija Yang Lu on yksi Wang Yankoun ”nuorista kasvoista”. Tilaa ”Kurssi. Kuinka käyttää tietokoneohjelmia älykkäästi urheilutapahtumien hallitsemiseksi, hän sanoi, että joukkopöydän tenniskilpailu, joka tarvitsi kerran paljon työvoimaa ja aineellisia resursseja hänen järjestämiseen, voidaan suorittaa helposti lyhyessä ajassa niin kauan kuin hän kääntyi tietokoneella.
▲ Kansalaiset ovat rivissä valvomaan kansallista perustuslakia.Haastateltavan tunnustus
Lisäksi sininen linja -auto, jossa on ”kansallinen perustuslain seuranta -auto”, usein kuljetusyhteydet ja kujukset, Chongqingin urheilutieteiden instituutin johtaja Wu Yue kertoi, että hän ja kollegansa asuvat usein tässä linja -autoissa, jotka seuraavat fyysistä perustuslain perustuslakia asukkaille ja anna heille ”liikuntaresepti”, jonka ei tarvitse ottaa lääkettä lääkkeiden ottamiseksi ihmisten ohjaamiseksi terveystavoitteiden saavuttamiseksi kohtuullisen liikunta- ja ruokavaliosuunnitelman avulla.
”Haluamme vain tehdä pelin kansan talon ovella”.
21. huhtikuuta 26 -vuotiaana Zhang Qiqi koulutettiin kiipeilypuistoon Laoshanin alueella. Jun
Kilpailu, jonka Zhang Qiqi haluaa valmistaa, on kiipeilykilpailu Chongqingin 13. kansallisessa kuntopelissä.Urheilukokous jatkuu huhtikuusta marraskuuhun, yhteensä 24 suurta esinettä, joka kattaa suosittua joukkourheilua, kuten radiovoimistelua, mukaan lukien kalastus, kalliokiipeily, maankäyttö ja muut nousevat muotiurheiluprojektit. Maakunnan, yli 20 000 ihmisen odotetaan osallistuvan tähän Grand National Fitness Sports -kokoukseen.
Tämä täydessä vauhdissa on vain elävä ruumiillistuma kaupungin kukoistavasta urheilulajista.
▲ Chongqingin vuonna 2024 13. kansallisen kuntopelien 13. kunnallisen kuntopelien käynnistämisseremonia ja Chongqingin ”National Fitness kuukauden” teematapahtuma.Haastatellut yksiköt tunnustus
Tiedot osoittavat, että pelkästään viime vuonna kaupungissamme oli yli 100 kunnallisen urheilutapahtuman, mukaan lukien erilaiset maratonitapahtumat, kunnalliset lohikäärmeveneiden aukot, Qingfeng Harvest Farmers Sports Club ja 2300 piiriä 2300 alueen läänin tasolla tai sen yläpuolella. ja 583 nuorisourheilutapahtumaa rikastuttavat kansalaisten urheiluelämää, vaan myös parantavat heidän urheilun ja onnellisuuden tunnetta.
Paitsi, että kansalaiset voivat myös laajentaa sosiaalista piiriä osallistumalla kilpailuun ja pelaajiin.Viime vuonna Chongqingin ja Meimei -maaseudun tenniskutsun finaalit, Qingmuguanin Shapingban kaupunginosassa, Shapingban piiri, pidettiin Essence.
▲ Aoyuanin kaupungin pöytätennisyhdistyksen järjestämistä säännöllisistä pöytätenniskilpailuista on tullut tärkeä alusta paikallisille asukkaille laajentaa sosiaalista ympyrää.Haastateltavan tunnustus
”Haluamme vain tehdä kilpailun ihmisten talon ovella, jotta useammat ihmiset voivat nauttia urheilun onnellisuudesta.”
Kaikki ihmisten kunto sytyttää ”rikkauden”
Chongqing Sentai Iron Manin kolme aukkoa vuonna 2024 ja Chongqing Iron Man Team -urheilijat avattiin virallisesti Sanhe Lake Wetland Parkissa, Sanhehu -järvellä, Chongqing Iron Man -joukkueurheilijat.Samana päivänä 2024 Kiina paluu (nro 2), 2024 Kiinan yleisurheilu Volkswagen Calling -kilpailu ja Chongqing Guangyang Island -kävelytapahtuma, 2024 Chongqing · Zhongxian kolmen rotkon oranssi Township Half Marathon, 2024 Chongqing · Dragon Dragon Monet tapahtumat, kuten Water Lake Lake Maraton ja 2024 Chongqing International City Orientation -kilpailu on käynnistetty samanaikaisesti eri paikoissa kauniiden kaupunkien kanssa.
▲ Monet tapahtumat käynnistetään paikoissa, joissa on kauniita kaupunkimaisemia, integroimalla kilpailuurheilu joukkourheiluun.Haastateltavan tunnustus
Nämä tapahtumat integroivat kilpailuurheilun Volkswagen Sportsin kanssa.Tämän tilaisuuden käyttäminen eri piirit ja maakunnat ovat myös käynnistäneet kuluttajatoimia. Lippujen hankinta -alennukset ja paikalliset erikoisuudet luonnonkaunisissa paikassa he ovat houkutelleet turisteja muuttumaan säännöllisiksi asiakkaiksi ja muuttamaan ”tapahtumaliikenne” ”säilyttämiseen”.
Tiedot osoittavat, että pelkästään vuonna 2023 Chongqing järjesti 244 kansallista, maakunnan ja kunnallista korkeatasoista tapahtumaa ja luoda uusia kulutuskohtauksia, uusia matkailumuotoja ja uusia teollisuusmalleja lisäämällä taloudellista kehitystä uutta kineettistä energiaa.Vuoden 2023 Chongqing- ja Meimei -maaseudun taulukon tenniskutsufinaalien tuomarina Chongqing -yliopiston mestarin ohjaaja ja apulaisprofessori Yan Xiaobo, Pöytätennisen kansainvälinen erotuomari, oli syvästi tunnepitoinen: ”Vaikka olen osallistunut moniin Ammatilliset tapahtumat, ajattelin aina, että nämä maadoitetut ja suositut joukkourheilutapahtumat ovat tarttuvimpia.
Raportti/palaute