Yunnanin juokseva urheilija Zhang Jun oli pätevä Pariisin olympialaisissa

Yunnan News (toimittaja Lou Ying) äskettäin World Field -kilpailuryhmän mestaruuskilpailut pidettiin Antaliassa, Turkissa vuonna 2024.Yunnanin kuuluisa pelaaja Zhang Jun teki yhteistyötä joukkuetoverinsa Yang Jiayun kanssa pelatakseen sekoitetussa releprojektissa saadakseen projektin pätevyyden Pariisin olympialaisissa.

Kilpailussa on yhteensä viisi hanketta viidessä miehen ja naisen hankkeessa, yhteensä 10 kilometriä miehiä ja naisia, 20 kilometriä miehiä ja naisia ​​ja maratonin tarjoavia sekoitettuja releitä.Yunnan -urheilijat Zhang Jun, Cui Lihong ja Peng Li osallistuivat mestaruuskilpailuun kiinalaisen joukkueen puolesta.Naisten 20 kilometrin kilpailussa Peng Li ja hänen joukkuetoverinsa voittivat Kiinan joukkueen projektin mestaruuden.Cui Lihongin ja hänen joukkuetoverinsa perustama mies 20 kilometrin miehen mies voitti projektissa viidennen sijan.Maratonin sekoitetussa relekilpailussa Zhang Junista ja Yang Jiayusta koostuva kiinalainen joukkue voitti kahdestoista sijalla 3 tunnissa 03 minuutissa ja 46 sekunnissa.