Vuoden suunnitelma on keväällä!Nämä harjoitusmenetelmät auttavat sinua aloittamaan elinvoiman ja terveyden vuoden alussa

Kevään festivaalin loma on ohi

Olet valmis palaamaan päivittäiseen elämääsi

Työskenteletkö ja opiskelet?

Hups, söin paljon herkullisia ruokia kevään festivaalilla,

Paljon lihaa kasvaa ~

Kevään festivaalin loma on liian nopea,

En ole pelannut tarpeeksi!

Haluat olla hyvä tila palata töihin ja opiskeluun,

Kuinka teemme tämän?

Oikea liikunta on hyvä resepti toipumiseen ~

Yhden vuoden suunnitelma on keväällä,

Harjoittele,

Anna hyvä vartalo ympäri vuoden!

01

Viisi askelta tekevät fyysisiä tapoja harjoittaa

Kääntyä nollaan

Jopa ilman koko harjoitusaikaa, satunnainen satunnainen harjoitus voi hyödyttää vartaloa.Esimerkiksi ajamisen sijasta, aterian jälkeen käveleminen jne.

Nousta

Pitkiä aikaa istuvia ihmisiä suositellaan nousemaan 30 minuutin välein.Voit asettaa herätyskellon muistuttaaksesi itseäsi.

Valittu kiinnostunut

Ei tarvitse takertua, mikä liike on tehokkain ja suosituin,Niin kauan kuin haluat, voit kokeilla, harjoitella ja muodostaa tapoja hitaasti.

Liittyvä toiminta

AvullaSiirry ystävien kanssa lisätäksesi kiinnostusta.

Pieni tavoite

Älä käytä varjon välitöntä vaikutusta,Aloittelijat lisäävät pienestä määrästä fyysistä aktiivisuutta tiheys, voimaa ja kestoa; ihmisten, joilla on huono vahvuus, ei pitäisi helposti kokeilla korkeaa intensiteettiä.

0 –2

Neljä tyyppiä urheilutyyppiä, joka sopii keväälle

kävellä

Kävely on turvallisin, helpoin ja taloudellisin aerobinen metabolinen liike.Keskimmäiset ja vanhat ihmiset ja nuoret, joilla on hyvät perusteet, sopivat nopeaan kävelyyn. Vähennä kehon rasvanopeutta, vähennä sydän- ja verisuonitauteja, diabeteksen, verenpainetaudin ja muiden kroonisten sairauksien.

Heikkojen vanhusten tulisi päättää kävellä hitaasti, noin 80 askelta minuutissa ja 2–3 kilometriä tunnissa, mikä voi auttaa vakauttamaan tunteita, poistamaan väsymyksen ja myös niiden vaikutuksen vatsan ja ruuansulatuksen vahvistamiseen.

Ratsastaa

Polkupyörän ajaminen on tyypillinen aerobinen harjoitus, joka voi parantaa sydän- ja keuhkojen toimintaa ja tehdä kehosta tasaisesti.Sillä on merkittävä vaikutus kroonisten sairauksien, kuten sydänsairauksien, verenpainetaudin ja diabeteksen estämiseen.

Harjoitteluaikaa voidaan hallita noin 20–40 minuutissa.

venyttää

Koko kylmässä talvella ihmiskeho näyttää olevan käpristynyt.Nuoret ovat parasta tehdä joogaa, ja vanhukset voivat harjoittaa Qigongia.

Suosittele venytystoimintaa ”kiipeilyä seinään”.Indeksoi hitaasti seinän edessä hitaasti molemmilla käsillä tai yhdellä kädellä seinää pitkin, yritä venyttää koko vartalo ja vetäytyä sitten hitaasti, palaa alkuperäiseen ja toistuvasti.

lenkkeily

Lenkimisen kuntovaikutus on parempi kuin mikään korkean intensiteetin harjoittelu.Lenkiminen voi myös lisätä hapen saantia, vähentää verenpainetapaa, päästä eroon kehon rasvasta ja parantaa sydämen toimintaa.

(Koko ihmisten terveys elämäntavan lähde, Jiangxin taudin hallinta.

[Lähde: Ganzhoun terveys ja terveys]