Yhteisön urheilukokous Fengpuissa, naapurit pelaavat, hei

Hyvän yhteisön ilmapiirin luomiseksi, yhteisön yhteenkuuluvuuden parantamiseksi, yhteisön naapuruston kulttuuri- ja urheiluelämää ja perustamaan hyvä yhteisösuhde. Erilaisia ​​”mielenkiintoisia urheilulajeja yhdessä” yhteisön urheilukokouksen kanssa se on houkutellut monia yhteisön asukkaita osallistumaan aktiivisesti. Kokoon!

Tämä urheilukokous on pääosin mielenkiintoinen ja perustaa ”kanan höyhenet lentävät taivaaseen”, ”kevään persikkakukka”, ”ping -pongin operaatio”, ”Fruit Squat Music” ja ”yhdessä Gan Guanin kanssa”.

Ennen tapahtumaa asukkaat tulivat paikalle ilmoittautumaan.Yhteisön vapaaehtoiset esittelivät tapahtumasäännöt ja niihin liittyvät varotoimenpiteet kilpailijoille ja jakoivat osallistujiensa kuuluisat tuotemerkit ohjaamaan kaikkia tekemään lämpimiä kampanjoita ja valmistautumaan ennen peliä.Vapaaehtoisten avulla erilaisia ​​hauskoja urheilulajeja suoritetaan järjestäytyneellä tavalla.

Lentäminen taivaalle

Pilli kuulosti, ”” tanssi, ja kova ja mielenkiintoinen potkun potkimiskilpailu oli järjestettyä.

Ping -suojaustoimenpide

Pieni pöytätennis kulki heidän välilleen, ja kohtauksen ilmapiiri oli kuuma, ja ajoittain huutaa ja naurua.

Hedelmäkyykkymusiikki

”Apple Squat, Apple Squat, Apple Squates Vaalina” ”Se on sinä!” Asukkaat huusivat seuralaisia, jotka pelasivat yhdessä peliä, odottaen kumppanin reagointia hitaasti, aiheuttaen asukkaat nauramaan hetkeksi.

Kevään persikankukka

Kun isäntä huusi ”Spring Peach Blossoms”, kilpailijat reagoivat nopeasti ja vastaavasta ihmisistä tuli ryhmä.

Jaa Weal ja suru

”Tule, tule!” Ole varovainen, pallo putoaa! ”

Tilan ilmapiiri oli kova ja hermostunut. Jokainen nauttii pelin onnellisuudesta ja osoittaa sen erinomaisen yhteistyökyvyn.

Katsojien asukkaat kiittivät, nauravat ja suostuivat.Osallistumalla tällaiseen toimintaan he tuntevat olevansa lähempänä yhteisöä ja parantavat myös yhteisön yhteenkuuluvuutta.

Palkintojenjakotilaisuus

Yhteisön urheilukokouksen tarkoituksena on vahvistaa edelleen yhteisökulttuurin rakentamista, rikastuttaa asukkaiden henkeä ja viihdeelämää ja luoda yhteisön perheen naapuruston ilmapiiri.Asukkaat ovat ilmoittaneet, että heillä on tulevaisuudessa enemmän samanlaisia ​​aktiviteetteja, paitsi liikuta ruumiinsa, vaan myös harjoittavat aivojaan, vaan myös lähempänä naapuruston ilmapiiriä.

Seuraavassa vaiheessa Hongjinin naapurikomitea jatkaa yhteisön kulttuuri- ja urheilutoiminnan harjoittamista, parantaa asukkaiden tukea ja tunnustamista yhteisötyön, johtaa koko ihmisten terveyttä ja rakentaa harmonisen ja kauniin kotimaan.